måndag 10 maj 2010

Storasysters egen design



Den här klänningen är storasysters egen design. Hon berättade precis hur den skulle vara, att det skulle vara ett tyg där uppe och ett annat där nere, valde själv tyger och bevakade noggrant hela sömnadsprocessen. Mönstret är Meedoms form 1, med raglanärm. Jag fick dock sy in den en hel del i sidorna för den blev väldigt stor och säckig. Nederkanten är sydd som en slags mudd i samma tyg. Inte optimalt märkte jag, för det blev ganska tungt.

Vid premiäranvändningen av den nya klänningen fyllde den väldigt kreativa damen i några av blommorna med bläck... Som väl var gick det mesta bort i tvätten och flöt i alla fall inte ut som jag hade befarat. Hon gör liknande "förbättringar" med extra ränder på strumpbyxorna, fyller i hudvecken på fingrarna, blommorna på vaxduken osvvvvvv

1 kommentar:

Ingrid sa...

Vilken liten busunge!! Men oj, hon har fallenhet för design!

Tack för tipsen om bäbisar i Lysekil. Mössorna är dock ivägskickade för utprovning i Göteborg. Kanske kan det bli en mössprovardag framöver om modellen behöver omarbetas?!

Jag är föresten ensam hemma med Arvid den 5 juni - om ni är hemma och inte har några andra planer för er så kanske vi kunde ta ungarna och åka på utflykt el dyl?!

KRAM!