söndag 20 november 2011

Liten gåbortpresent


Nu är alltså jag som många andra med plastknappar. Och jag som flera andra, bland annat makrill, har kommit på hur kul och enkelt det är att slänga ihop ett armband av några gamla tygbitar. Till exempel när man är bjuden på middag en lördagskväll.

Lite bakvänt


Ibland satte jag mina vovlo-lappar upp och ned. Då blir färgerna inverterade och texten olvov. Ungefär lika obegripligt som vovlo. Här är även färgmixen något suspekt. Currygul och röda ugglor. Det är lite marulk över detta tror jag visst. Lite udda, inte nödvändigtvis snyggt i allas ögon, men eget och gott ändå.

lördag 19 november 2011

ny marulk fixar förklädesklänningar x 3




När jag väl satte igång blev det tre likadana, i tre olika storlekar. Så går det när det inte blir rätt från början. Men jag gillade tygkombinationen, så det gjorde inget. Mönstret är från 1970-talet, men funkar definitivt än. Flexibel förklädesklänning som jag äntligen insett att man kan sy med foder istället för kantband. Tack för det makrill och andra. Jag har dessutom beställt nya namnlappar och testar att heta marulk istället för vovlo. Det blev för mycket bilassociationer innan. Nu blir jag en av fiskarna, men det känns rätt eftersom jag både bor vid och jobbar med havet.